Femdom – the training

Femdomtraining på riktigt, tveckla din inre CombatKali under vintern, lär dig ta din man eller kvinna!

Bygg ett starkt systerskap och nätverk för din kinky utveckling. Gräv fram din inre kraft och hitta dina olika feminina sidor och din feminina dominans.

CombatKali kan vara en av dem, hon är en arketyp för kvinnan som vågar ta för sig och inte skyr några medel för att sätta omvärlden eller älskaren på plats. Många gånger en energi som lekkompisar och partners söker och som en del kvinnor har svårt att få fram.

Vi har alla olika färger inom oss och personliga drag och arketyper som vi kanske förtränger, förnekar eller kanske inte ens ser att vi har. Denna träning ger dig en chans att utforska och lära dig mer om dig själv tillsammans med andra kvinnor.

Vi träffas tre gånger under vintern och fördjupar oss i området Femdom – eller snarare tränar fram vår inre Kali och feminina superhjälte som kan vara en Dominatrix eller varför inte en magisk häxa.

Upplägget är 1 söndag och 2 vardagkvällar, i Stockholm

Vi startar den 6 mars 13.00 Anmäl dig via epost info@xtas.nu

Träningen är en kombination av Tantrisk BDSM – det jag kallar Tantrickink där allt från närvaroträning och självförtroende stärks. Den är en utveckling av introkursen i Femdom – Våga ta din man eller kvinna.

Vi kommer gå igenom arketyper och jobba med olika feminina energier. Vi kommer att utforska allt från Pain & Pleasure, Bondage, Tantricspanking, tantrisk andning och närvaroträning till så här hanterar man en strapon. Varje kväll kryddas med polaritet och inre kraftövningar i form av andning och närvaroträning för att hitta in i sig själv, sedan är det både teori o praktiska övningar. Gruppen av kvinnor som skapas blir också ditt stöd och support på din resa hem till dig själv och din inre kraft och kanske du hittar CombatKali inom dig.

Inga förkunskaper krävs och du gör så klart inget du inte själv har ett JA till. Säkert sunt och överenskommet gäller hela tiden.

Anmäl dig på denna länk

Praktiska saker: Earlybirdpris 2500kr ink moms, därefter 3000kr  betalas mot faktura som kommer online via Billogram före start. Avbokning kan ske fram till 14 dagar före start, vi tar dock ut en adminavgift på 250 kr. Du kan självklar sälja vidare din plats till en väninna.

Frågor till info@xtas.nu eller 070-5274940

Vi håller till på Erstagatan på Södermalm (exakt adress får du efter anmälan)

Varmt välkommen vara med på resan

//Sofia

Om Sofia Cerne o Xtas

Hon har utbildat både individer och grupper inom BDSM sedan 2012. Före det jobbade hon mest med huvudet och coachade och ledde grupper in utveckling och utbildning framför allt inom entreprenörskap och hållbar utveckling. Tantra har hon ägnat sig åt och utbildat sig inom sedan 2008 och BDSM sedan 2009 så hon har lång erfarenhet inom området. Hon har i princip utbildat och missionerat inom de områden hon varit engagerad i sedan 30 år tillbaka. Hon coachar och peppar individer att våga leka mer tantriskt inom de mer mörkare sidorna av sexualiteten.

Sagt om Sofia

”Hon är jättebra på att hålla space och skapa en bra gruppkänsla” Kursdeltagare Polarityplay

”Kunnig och flexibel kursledare…” sagt av deltagare Tantrickink

”Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram.”

”Det var skönt att träna Femdom med bara kvinnor” deltagare Femdom

”Överträffade mina högt ställda förväntningar. Starka, intensiva möten varvat med en inre energigivande resa under trygg och kompetent vägledning.”

Lämna ett svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.