Tantrickink

TANTRICKINK – en helg för och med tantrisk BDSM

En helgkurs utan övernattning. Letar du efter Tantrickinkretreaten med helpension, hittar du den här.

Marinera dig och din partner/lekkompis i tantrisk BDSM under en hel helg!

Jag har tagit de bästa delarna från tantran och från BDSM världen och byggt ihop dem till kursen Tantrickink. Hoppas du vill göra mig sällskap på resan mot ett mer närvarande och spännande samliv.

Våga möta dig själv och din partner eller lekkompis närvarande och öppet i både smärta och njutning! Kom närmare din partner och utforska tillsammans! Har du ingen partner – ta med en lekkompis som du vågar vara nära med.

Kanske söker du eller ni inspiration och nya infallsvinklar på kinkylekar och er personliga utveckling eller så söker du en djupare och mer intensiv kryddning på utövandet och vill testa lite mer ”spicy” samliv.

Dagen passar både vana och nybörjare inom det tantriska utforskandet eller BDSM sfären. Kanske har du inte vågat, kunnat eller hunnit gå på klubb eller kurs tidigare och vill känna dig säkrare.

Att möta sig själv via kroppen och känslan/upplevelsen och inte via huvudet och tankarna är magiskt. På engelska kallar man det Embodiement – vilket på svenska blir Förkroppsligande. I din kropp bor din sanning och där är nyckeln till din framgång! Att närvarande och öppet våga möta dig själv och din partner i både smärta och njutning! Vi kan kalla det BDSM + Tantra = Sant eller Tantrickink som jag kallar det jag gör.

Under en hel helg lördag och söndag kommer vi att träna på att leka, känna, uppleva och vara i de mer mörka tantriska energierna. En workshop för att börja våga leka mer med dessa energier från hjärtat och kroppen och inte från knoppen. Erfarenheter från livet, arbetslivet och sexlivet där både Tantra och BDSM inspirerar och integreras i de olika praktiska övningar du får göra under helgen.

Hur hittar man sin sanna naturliga energi? För jag menar att det är energier det handlar om, visst personlighet och kön spelar också in.
Hur skapar man polaritet? Vad behöver vi göra för att kunna vara mer i vår kropp och själ och leva därifrån? Hur hittar man sin naturliga dominans?
Vi utforskar vårt inre och i olika möten sker olika saker.
Vem blir jag i mötet med dig? Pardynamik o dominanslek är kanske mer som en dans, vem för och vem följer? Hur gör man för att skapa och vidmakthålla polariteten? Vi kommer göra många fysiska övningar och leka med dessa energier.

Just precis – LEKA! Detta utövande är för mig en lek, vi är många som behöver leka mycket mer i våra liv.

Pain and Pleasure skapar en möjlighet att djupdyka in i det magiska som kan ske när vi vågar möta smärtan och njutningen och ofta uppstår djup healing. Att både ge och ta emot smärta brukar väcka upp en hel del inom oss.

Vi kommer också träna på gränssättning och hur man kommunicerar före, under och efter en session. Det är bra att ha lite koll på vem är jag och vad vill jag och vad är jag beredd att göra för och med min partner. Vi gör övningar som fungerar ta med sig hem och fortsätta på resan tillsammans.

Vi kommer lära oss ge och ta emot smisk och då framför allt mer tantriskt i form av tantricspanking, med olika redskap och på olika sätt.

Tantrickink är för mig också en lek med sensationer och det blir ett pass där vi tränar på det.

Tider: Lördag 11.00-20.00
Söndag 10.00-16.00

Kostnad earlybird 1800 kr per person ink moms (3600 per par)
Normalpris 2000 kr per person 4000 kr per par
Anmäl dig med fullständigt namn på båda deltagare samt fakturaadress till info@xtas.nu

Workshopen passar ALLA, både erfarna och nybörjare, ni behöver inte vara ett kärlekspar men det är bra om ni vågar vara intima och nära med varandra. Grupperna som skapas under Sofias ledning brukar växa fort tillsammans och ett tryggt space skapas säger de flesta deltagare. ser fram mot en magisk resa tillsammans.

Ingår Kaffe, te, frukt o fika samt snacks till men inte lunch.

Vid avanmälan 14 dagar före gäller full återbetalning (dock avgår 250 kr i adminavgift) du kan självklart sälja din plats vidare till vänner.

Vi gör ett avbrott för lunch då vi går ut ur lokalen (i samma kvarter finns fik, pizzeria, restauranger och thaikiosk)

Begränsat antal platser för att skapa en intim och trygg grupp, så anmäl dig snarast!

Varmt välkommen på en förhoppningsvis fantastisk resa!
//Sofia

 

Datum hittar du i kalendariet

Kommentera