Tantrickinkretreat

Marinera dig och din partner/lekkompis i tantrisk BDSM under en hel helg, med två dygns magi! 20-22 september

Vi bor tillsammans i en vacker miljö som kanske inte förknippas med Tantrickink, men som verkligen bjuder in till lek på en gård utanför Nyköping.

Jag har tagit de bästa delarna från tantran och från BDSM världen och byggt ihop dem till kursen Tantrickink. Hoppas du vill göra mig sällskap på resan mot ett mer närvarande och spännande samliv.

Våga möta dig själv och din partner eller lekkompis närvarande och öppet i både smärta och njutning! Kom närmare din partner och utforska tillsammans! Har du ingen partner – ta med en lekkompis som du vågar vara nära med.

Kanske söker du eller ni inspiration och nya infallsvinklar på kinkylekar och er personliga utveckling eller så söker du en djupare och mer intensiv kryddning på utövandet och vill testa lite mer ”spicy” samliv.

Kursen passar både vana och nybörjare inom det tantriska utforskandet eller BDSM sfären. Kanske har du inte vågat, kunnat eller hunnit gå på klubb eller kurs tidigare och vill känna dig säkrare i din lek. Du längtar efter att gå djupare inom ert tantriska eller kinky utövande och vill ägna mer tid till detta, då är en helg helt perfekt.

Att möta sig själv via kroppen och känslan/upplevelsen och inte via huvudet och tankarna är magiskt. På engelska kallar man det Embodiement – vilket på svenska blir Förkroppsligande. I din kropp bor din sanning och där är nyckeln till din framgång! Att närvarande och öppet våga möta dig själv och din partner i både smärta och njutning! Vi kan kalla det BDSM + Tantra = Sant eller Tantrickink som jag kallar det jag gör.

Under en flera dagar kommer vi att träna på att leka, känna, uppleva och vara i de mer mörka tantriska energierna. En workshop för att börja våga leka mer med dessa energier från hjärtat och kroppen och inte från knoppen. Erfarenheter från livet, arbetslivet och sexlivet där både Tantra och BDSM inspirerar och integreras i de olika praktiska övningar du får göra under helgen.

Hur hittar man sin sanna naturliga energi? För jag menar att det är energier det handlar om, visst personlighet och kön spelar också in.
Hur skapar man polaritet? Vad behöver vi göra för att kunna vara mer i vår kropp och själ och leva därifrån? Hur hittar man sin naturliga dominans?
Vi utforskar vårt inre och i olika möten sker olika saker.
Vem blir jag i mötet med dig? Pardynamik o dominanslek är kanske mer som en dans, vem för och vem följer? Hur gör man för att skapa och vidmakthålla polariteten? Vi kommer göra många fysiska övningar och leka med dessa energier.

Just precis – LEKA! Detta utövande är för mig en lek, vi är många som behöver leka mycket mer i våra liv.

Pain and Pleasure skapar en möjlighet att djupdyka in i det magiska som kan ske när vi vågar möta smärtan och njutningen och ofta uppstår djup healing. Att både ge och ta emot smärta brukar väcka upp en hel del inom oss.

Denna workshop har vi också möjlighet att leka mer med rep, jag har en assistent med på kursen som kommer ha ett eller två reppass under helgen.

Vi kommer också träna på gränssättning och hur man kommunicerar före, under och efter en session. Det är bra att ha lite koll på vem är jag och vad vill jag och vad är jag beredd att göra för och med min partner. Vi gör övningar som fungerar ta med sig hem och fortsätta på resan tillsammans.

Vi kommer lära oss ge och ta emot smisk och då framför allt mer tantriskt i form av tantricspanking, med olika redskap och på olika sätt.

Tantrickink är för mig också en lek med sensationer och det blir ett pass där vi tränar på det.

Praktiska saker

Vi samlas fredag den 20 sept från 17.00 går det bra att anlända och vi inleder med middag så var på plats senast 18.00 och vi avslutar på söndagen vid 15 tiden.

Alla får en egen riktig säng med avskildhet, boendet är enklare men bekvämt (inga våningssängar). Möjlighet att köpa till dubbelrum finns, har två stycken till förfogande. Bokas i samband med anmälan.

Kostnad 3500 ink moms inkl helpension dvs 7000 per par. Faktureras.
I det ingår kurs, sängplats, all mat, tillgång till bastu och skogar.

Fullständig anmälan och betalning senast den 20 augusti. Har du allergier mm meddela detta. Vill du ha dubbelrum köp till det vid anmälan.

Anmäl dig med fullständigt namn på båda deltagare samt fakturaadress till info@xtas.nu Fast helst på denna länk.

Praktisk info kommer så klart efter anmälan då du också får platsen för retreaten.

Workshopen passar ALLA, både erfarna och nybörjare, ni behöver inte vara ett kärlekspar men det är bra om ni vågar vara intima och nära med varandra. Grupperna som skapas under Sofias ledning brukar växa fort tillsammans och ett tryggt space skapas säger de flesta deltagare. ser fram mot en magisk resa tillsammans.

Begränsat antal platser för att skapa en intim och trygg grupp, så anmäl dig snarast!

Varmt välkommen på en förhoppningsvis fantastisk resa!

Workshopledare är Sofia Cerne som rest på den tantriska vägen sedan 2008 och 10 år av dessa inkluderat BDSM. Hon är en van gruppledare och har lett kurser inom det mesta sedan hon var tonåring. Du kan läsa mer om henne på www.xtas.nu och www.tantrickink.se eller bara fråga det du behöver veta på mail info@xtas.nu

Med på denna workshop kommer det att vara en eller flera assistenter, både med tantrisk och bdsm erfarenhet, samt självklart mycket värme och kärlek.