Tantrickink steg 1

Marinera dig och din partner/lekkompis i tantrisk BDSM 

En hel helg 5-7 februari 

Det blir Polaritet, Pain & Pleasure, Passion och närvaro, Shibari o bondage och Tantrickspanking varvat med bastu med utsikt över Bråviken och en magisk Playnight!

Jag har tagit de bästa delarna från tantran och från BDSM världen och byggt ihop dem till kursen Tantrickink. Hoppas du vill göra oss sällskap på resan mot ett mer närvarande och spännande samliv.

Våga möta dig själv och din partner eller lekkompis närvarande och öppet i både smärta och njutning! Kom närmare din partner och utforska tillsammans! Har du ingen partner – ta med en lekkompis som du vågar vara nära med. Denna gång kommer vi ha möjlighet för dig som singel att vara med, men ta gärna med dig en annan singel som också är leksugen… ?

Kanske söker du eller ni inspiration och nya infallsvinklar på kinkylekar och er personliga utveckling eller så söker du en djupare och mer intensiv kryddning på utövandet och vill testa lite mer ”spicy” samliv.

Kursen passar både vana och nybörjare inom det tantriska utforskandet eller BDSM sfären. Kanske har du inte vågat, kunnat eller hunnit gå på klubb eller kurs tidigare och vill känna dig säkrare i din lek. Du längtar efter att gå djupare inom det tantriska eller kinky utövandet och vill ägna mer tid till detta, då är en helg helt perfekt.

Att möta sig själv via kroppen och känslan/upplevelsen och inte via huvudet och tankarna är magiskt. På engelska kallar man det Embodiement – vilket på svenska blir Förkroppsligande. I din kropp bor din sanning och där är nyckeln till din framgång! Att närvarande och öppet våga möta dig själv och din partner i både smärta och njutning! Vi kan kalla det BDSM + Tantra = Sant eller Tantrickink som jag kallar det jag gör.

Fokus under dessa dagar kommer vara:

Träna på att leka, känna, uppleva och vara i de mer mörka tantriska energierna. Det är en träning för att börja våga leka mer med dessa energier från hjärtat och kroppen och inte från knoppen. Erfarenheter från livet, arbetslivet och sexlivet där både Tantra och BDSM inspirerar och integreras i de olika praktiska övningar du får göra under helgen.

Hur hittar man sin sanna naturliga energi? För jag menar att det är energier det handlar om, visst personlighet och kön spelar också in. Vi utforskar vårt inre och i olika möten sker olika saker, vem blir jag i mötet med dig?

Hur skapar man polaritet? Vad behöver vi göra för att kunna vara mer i vår kropp och själ och leva därifrån? Hur hittar man sin naturliga dominans?

Pardynamik o dominanslek är kanske mer som en dans, vem för och vem följer? Hur gör man för att skapa och vidmakthålla polariteten? Vi kommer göra många fysiska övningar och leka med dessa energier.

Just precis – LEKA! Detta utövande är för mig en lek, vi är många som behöver leka mycket mer i våra liv.

Pain and Pleasure skapar en möjlighet att djupdyka in i det magiska som kan ske när vi vågar möta smärtan och njutningen och ofta uppstår djup healing. Att både ge och ta emot smärta brukar väcka upp en hel del inom oss. Vi kommer också så klart lära oss ge och ta emot smisk och då framför allt mer tantriskt i form av Tantricspanking, med olika redskap och på olika sätt.

Vi kommer också träna på gränssättning och hur man kommunicerar före, under och efter en session. Det är bra att ha lite koll på vem är jag och vad vill jag och vad är jag beredd att göra för och med min partner. Vi gör övningar som fungerar ta med sig hem och fortsätta på resan tillsammans.

Praktiska saker:

Vi samlas fredag den 5 juni från 17.00 går det bra att anlända och landa på platsen och kanske ta en promenad och bädda sängen. Vi inleder med middag 18.00 så var på plats senast 18.00 och vi avslutar på söndagen vid 16 tiden.

Som par bokar du lämpligen dubbelrum. Du som är solo kan boka enkelrum eller så ingår plats i flerbäddsrum. Ta med egna lakan och handdukar (både för dusch, bastu o ev lek) går att hyra på plats också. Vettiga skor är bra att ha om du vill gå en sväng i naturen.

Har du egna leksaker o verktyg du gillar att använda – ta med dem

För lördagkvällen har vi ett playparty – då mer expressiv klädsel är nice, du behöver absolut ingen speciell festishklädsel utan något som främhäver det du vill framhäva den kvällen.

Anmäl dig på denna länk

Kostnad:

I priset ingår helpension med blandkost (ange allergier mm) kursen faktureras online med Billogram

Parbiljetter kostar 7000 kr ink moms

Singelplats i flerbäddsrum 3500 kr går att boka – kontakta mig i så fall på info@xtas.nu

Workshopen passar ALLA, både erfarna och nybörjare, ni behöver inte vara ett kärlekspar men det är bra om ni vågar vara intima och nära med varandra, kommer du utan fast partner utgår jag från att du är openminded. Denna workshop är öppen för alla oavsett könsidentitet eller preferenser. Har du behov av att leka och träna med någon av specifik kön, identitet eller energi så se till att hen också deltar i retreaten. Jag kommer försöka göra vad jag kan för att energibalans ska uppstå, men ingen garanti. Är du modig skriv gärna i eventet om du söker lekkompis/träningspartner. Vet flera som fått napp den vägen förr.

Grupperna som skapas under Sofias ledning brukar växa fort tillsammans och ett tryggt space skapas säger de flesta deltagare.

Vi ser fram mot en magisk resa tillsammans.

Varmt välkommen