Femdom

Femdom – kvinna lär dig ta din man eller kvinna

Tantrisk dominans!
Våga vara dig själv!
Våga bestämma från hjärtat!
Feminine Empowerment!

Så här gör man...

Dominans för kvinnor har vuxit fram de senaste åren eftersom jag möter många män och kvinnor som längtar efter att få bli dominerade. Många önskar att deras partner ska våga hitta sin inre Domina och våga ge smisk och ta mer kontroll och initiativ. Längtan handlar också om från många kvinnor att hitta sin egen dominansstil, en inre feminin form av äkta och autentisk kraft och dominans.

På workshopen får du möjlighet att finna din inre Domina i ett feminint flöde och genom att leka med energier och polaritet. Hur kan man skapa polaritet och "göra sig mer kraftfull". Tillsammans kommer vi ur ett tantriskt förhållningssätt hitta en dominans där vi låter både kärleken och hjärtat vara med.

Vi ska träna på ge smisk och pisk. Hitta ett ärligt ok att ge smärta om någon ber om det. Samförstånd. Vi testar oss fram och prövar olika redskap. Framför allt tränar vi på Tantricspanking vilket innebär att ge smisk på ett närvarande, kärleksfullt och inkännande sätt.

Sofia kommer att dela med sig av sina tankar och teorier kring detta och självklart finns utrymme även för dina tankar och erfarenheter. Tillsammans skapar vi ett säkert rum där vi vågar och kan växa och utveckla vår feminina kraft. Vi leker och dansar oss fram och skapar en dag som passar både nybörjare och dig som lekt ett tag.

Workshopen är under dagtid och är ca 6 timmar där fika och frukt, kaffe och te serveras.

Anmäler dig gör du till info@xtas.nu

Vi leker och dansar oss fram.

 

Datum se kalendariet

Pris 900 kr ink moms vilket faktureras före kursstart

Max deltagare 12 personer

Denna workshop har jag lett ett flertal gånger genom åren och det är en av mina favoriter, där vi kvinnor möts i ett feminint men också kraftfullt space och skapar Female empowerment!

Lämna ett svar