Xtas

Xtas handlar om att skapa ett liv mer i färg och extas.

Vad hindrar dig från att vara den du är och göra det du vill i ditt liv? Det du längtar efter och är rädd för att möta eller göra, det är dit du ska gå, det är det du ska göra. I mörkret finns ljuset. Go get it!!!

Jag startade Xtas för att ge dig en möjlighet att öppna dörrar inom dig själv. Dina rädslor, sår och trauman är en del av dig. Spring inte bort från dem. Våga möt dem! Din själ är din inre kärna och det är dit jag vill ta dig.

Tantra handlar om att sammanföra motsatser - Shiva/Shakti, Yin/Yang, maskulint/feminint, dominans/undergivenhet osv...smärta och njutning. I föreningen av dualitet och polaritet skapas en förutsättning för ett tillstånd bortom medvetandet - bli ett med allt - Oneness!!!

Ett liv i Xtas! Där du kan uppfylla dina drömmar och din inre längtan. Välkommen på resan!

[ap_divider color="#CCCCCC" style="solid" thickness="0,5px" width="25%" mar_top="20px" mar_bot="20px"]

Genom alla år av arbete med mig själv har jag lärt mig att "kroppen ljuger inte" I mitt arbete så använder jag både orden och kroppen för att få dig dit du vill gå. I min verktygslåda hittar du bland annat.

Andningsövningar och frigörande andning, coachning, "bodywork", hård och mjuk tantrisk massage och BDSM sessioner allt är kryddat med ett tantriskt perspektiv. Jag gör bara det som är bra för dig och i samförstånd och flera av mina kunder tar en kombination av alla mina gåvor.

Som du kan se på denna sida så erbjuder jag både individ och parsessioner samt olika workshops i gruppform.

Att utbilda och guida i grupp har jag alltid gjort under hela mitt vuxna liv, just nu erbjuder jag

Polarityplay & Pain and Pleasure

Femdom - Dominans för kvinnor

Tantrickink Klicka här för mer info om workshops.

Tantrickinkretreat En helgkurs på kursgård med helpension

 

Om du vill boka en session använd den gröna knappen på boka sessionsidan har du frågor bara fyll i formuläret eller släng iväg ett mail till info@xtas.nu

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Lämna ett svar

  This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.