Tantrisk – Xtasmassage

Xtasmassage – en tantrisk och energimässig upplevelse

En tantrisk Xtasmassagesession går till så att du får en helande och mjukgörande massage över hela kroppen där massören ger energi till dina blockeringar. Syftet med massagen är att få kroppen avslappnad och närvarande samt redo för det ökade energiflödet som en tantrisk massage ger.

Massagen kan vara både som hård och mjuk, allt utifrån dina behov. Tantra handlar mer om magi och möte än om sex, en massagebehandling syftar till att skapa förutsättningar för ett mer tantriskt sexliv…

Det är oftast inget som sker på 90 minuter. Många renläriga tantriker har jobbat med sig själva, sin kropp, sitt psyke och sin själ i måååånga år…

Se gärna filmen där jag beskriver  massagen.

Är du nyfiken välkommen att boka via Bokadirekt länken

Boka tid

Behandlingen inleds med ett kortare samtal och sedan får du ligga avklädd på magen på en uppvärmd madrass. Även könet och området runt könet masseras enligt en speciell teknik som löser upp spänningar. Massören har väldigt inkännande händer som hittar spänningar likt en spårhund…du inte trodde du hade. Både män och kvinnor lagrar många gamla känslor och minnen i könet, vilket kan vara bra att städa bort för att fullt ut kunna njuta av sin kropp. Ja både yoni o lingham får massage i harmoni med övrig beröring.

Massagen fokuserar på att öppna upp dina chakran för ökat energiflöde i kroppen och få den sexuella energin att flöda mer och bättre. Vilket så klart fungerar bättre om du själv är avslappnad och andas genom hela sessionen. Ett avslappnat bäcken och höftparti skapar förutsättningar för ett mer flödande tantriskt sexliv. Män upplever ofta att potensen förbättras och kvinnor kan efter ett antal behandlingar uppleva djupare och annorlunda orgasmer. Målet på sikt med tantrisk massage är att du som tar emot ska få uppleva den mer tantriska helkroppsorgasmen, med ett energiflöde i kroppen.

Under den längre tiden 120 min är det möjligt att få så kallad rosebudmassage (anus) i vilken även prostatan masseras på männen. Det är en dearmorering och mjuk beröring av anus där massören på ett inkännande sätt får även den delen (en av våra starkaste muskler) av kroppen att slappna av. Ett avslappnat anus är en väg för att öppna upp sitt tantriska energiflöde, då energin ska flöda från könet bakåt och uppåt.

Hela massagen görs med doftfri ekologisk cocosolja och du är avklädd under behandlingen.

PARSESSION – NI LÄR ER GE VARANDRA

Parsessionen där ni lär er ge varandra massagen för husbehov går att boka online och är 3 timmar lång. Passar inte tiderna – bara hör av dig!

Vill du ge din partner en magisk upplevelse så kan ni komma o lära er ge varandra delar av den tantriska massagen. Vi inleder med närvaro och andningsövning precis det som den ursprungliga tantran handlar om, sedan får ni träna på både yoni o lingham massage på varandra. Massagen är ett bra sätt för att öka kontakten och på så sätt utveckla relationen. Många upplever att en enorm känsla av intimitet och kärlek till varandra ökar under och efter träningen som tar ca 3 h.

Är du nyfiken på en parsession välkommen att boka via Bokadirekt länken

Boka tid

Sagt om denna behandling:

Sofias Xtasmassage är speciell och annorlunda. Hon ger dig en upplevelse som kunderna säger är både utvecklande och annorlunda. Kunderna brukar säga att hon är väldigt närvarande under sessionen.”Den är bättre än 10 naprapater.”, ”Wow vilket proffs”, ”Hon kan sin sak”, ”Det var skönt”, ”Magiskt”, ”både avslappnande och energigivande”, ”Sofia är väldigt professionell och kan sin sak”, ” Det var annorlunda” ”Magiska händer”

Priser vid betalning via bokadirekt och Klarna

Ca 90 min massage a 1950 kr (1520 ex moms) Vid onlinebetalning och bokning via denna knapp.  Boka tid
2000 kr om du betalar på plats

Ca 120 min massage a 2950 kr (2320kr ex moms) 3000kr för betalning på plats.

En 3 timmars parsession där ni lär er ge varandra. 4500 kr (3600kr ex moms)

Vill du betala vid behandlingstillfället tillkommer 50kr för kontanthantering mm.

Vill du hellre ha en faktura som då ska vara betald före sessionen, bara hör av dig med korrekt och verifierbart namn och telefonnummer samt e-post. Priserna i Småland är lite annorlunda pga andra omkostnader.

Avbokar du senare än 48 timmar före bokad session debiteras du hela beloppet.

Frägor/bokning till e-post info@xtas.nu eller sms till 070-527 49 40.

Ange fullständigt/korrekt namn och kontaktuppgifter. Bokningsbekräftelse skickas på mail.

Företaget har f-skattsedel

Lämna ett svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.