TANTRIC TALK & TEACHINGS

BEHÖVER DU PRATA?

Det tantriska perspektivet på ett samtal skapar förutsättningar för hela du att vara med i processen.

Längtar du efter känna och uppleva mer?

Jag coachar dig från ett tantriskt perspektiv och kan guida dig genom de problem och utmaningar som du står inför.

Då är Tantric Talks ditt nästa steg.

     Boka tid

Sofia har alltid gått sin egen väg i sökandet efter det extra. Många anser att hon är fantastisk på att hålla space och att leda grupper samt uppskattar hennes raka sätt att förklara på. Hennes dröm är att fler ska våga leka och utforska sitt inre med hjälp av kroppen i stället för hjärnan. Därför jobbar hon som tantrisk bodyworker på Xtas och en uppskattad utbildare och inspiratör inom Tantrickink och coachar inom Sofia Cerne Creations AB.

Visionen är att Tantra för helande ska vara fritt från skam och tabun i framtiden. Hennes vision att etablera tantriska behandlingar som en professionell behandlingsform grundade hon yrkesföreniningen Sveriges Tantra behandlare & utbildare och var dess ordförande under två år.

Enligt andra är Sofia som coach

“Ärlig, rak och tydlig”
“Ser helheten”
“Har lätt att känna medglädje”
“Rak och förbannat tydlig”
“Enormt generös”

Sofia har lång erfarenhet av allt från livscoachning till affärsutvecklande coachning. Hennes fokus är framför allt att du ska få göra din grej i livet – det är ett motto som följt henne genom livet. Det började 1999 med ett passionerat intresse för entreprenörskap – det var också då som hon upptäckte personlig utveckling. Sedan dess har hon rest genom livet och nosat lite här och där på olika utbildningar och workshops inom allt från UGL, coachutbildningar, till avancerade tantraworkshops. Hon är både diplomerad coach och diplomerad starta eget coach.

Sagt av Sofia “Efter alla år med tantra och BDSM i mitt liv förvånas jag av allt smusslande och hemlighållande. Många vågar inte utöva sin kink eller personliga läggning och längtan öppet och fritt. Min vision är att göra tantra och BDSM, läs Tantrickink, mer rumsrent och öppet och ärligt. Vad är problemet med det som är ett sunt och säkert samt samtyckt och överenskommet utövande mellan vuxna individer?”

“Personligen så har utforskandet genom åren gjort mig oerhört orädd. Genom starka sessioner har jag mött flera av mina rädslor och på riktigt så vet jag att fysisk smärta inte är farligt utan bara gör ont, inte mer. Jag har utvecklat en tillit och trygghet som har skapats genom det utforskande sökandet som jag har varit med om. Denna resa har gett mig kraft och mod att stå kvar med ett öppet hjärta i starka känslor och processer. “

     Boka tid

Kom ihåg ange telefonnummer där du är nåbar den bokade tiden

Är du redo anlita Sofia som coach, mentor eller facilitator – tveka inte ta kontakt 

Lämna ett svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.