Röra och beröra

Våga Röra och Beröra – tantrisk Xtasmassage

Våga Röra och Beröra – tantrisk Xtasmassage

Är du nyfiken på tantra?

Vill du lära dig ge tantrisk beröring?

Längtar du efter mer och djupare möten med den du älskar?

Vågar du ge din käresta det han/hon längtar efter?

Välkommen till en dag i upplevelser marinerade i oxytocin och dopamin!

Där du och din partner får en unik möjlighet att i en mindre grupp lära dig några enkla massagetekniker för hur du och din partner kan komma ännu närmare varandra och börja känna mer.

Jag kallar min massageteknik Xtasmassage, vilket är inspirerad av tantrisk massage, andra kallar det intimmassage eller yoni/lingammassage. Syftet med massagen är att få kroppen så avslappnad att den vågar börja känna flödet och energin som finns i kroppen.

Då jag som du säkert vet också alltid pläderar för andningens betydelse inom det tantriska mötet kommer vi även göra några enkla tantriska andningsövningar tillsammans. Du har väl hört talas om andningsorgasmer?

En massagebehandling syftar till att skapa förutsättningar för ett mer tantriskt sexliv… Många renläriga tantriker har mediterat och jobbat med sig själva och sin kropp i mååååånga år…. För mig och många med mig handlar tantra mer om magi och möte än om sex. Detta är en start i alla fall till något djupare och större.

Fokus under workshopen kommer vara närvarande, intimitet och närhet som förhoppningsvis även leder till njutning. Givetvis gör du bara det som du själv har ett ja till under workshopen. Intimitet handlar mycket om gränser så vi tränar på att hitta vårt ja och nej.

Datum se kalendern

Praktiska saker:
Du anmäler dig som ett par, ni måste inte vara ett kärlekspar, men ni behöver våga vara intima med varandra. Samkönade par är självklart också välkomna.

Har du frågor - bara hör av dig!

Investering: 2800 ink moms per par Du bokar och betalar din plats via Tickster

Behöver du avanmäla dig, så fram till 14 dagar före kursstart får du anmälningsavgiften åter minus 500 kr adminavgift. Därefter kan du självklart sälja platsen vidare till en vän. Är du sjuk med sjukintyg får du fram till kursstart plats på nästa kurs istället.

Fika och frukt serveras, behöver ni äta lunchmat så finns flera ställen nära lokalen. Vi behöver alla gå ut en stund mitt på dagen.
Ta med stora handdukar/lakan och en sarong/motsvarande och gärna egen ekologisk doftfri cocosolja

Om Sofia: Tantra har hon ägnat sig åt och utbildat sig inom sedan 2008 och hon har lång erfarenhet inom området. Massagen har hon gett professionellt sedan 2012, med över 2000 behandlingar i bagaget. Kursen har samma namn som boken hon skrivit och publicerat hösten 2022 RÖRA & BERÖRA Din guide till tantrisk Xtasmassage.  Hon coachar och peppar individer att våga leka mer tantriskt inom de mer mörkare sidorna av sexualiteten. Hon är grundare och utbildare på tantramassageträningen Body Mind & Soul 

Sagt om Sofia
”Hon är jättebra på att hålla space och skapa en bra gruppkänsla” Kursdeltagare Polarityplay
"Kunnig och flexibel kursledare..." sagt av deltagare Tantrickink

"Det funkade bra vara med som transpar på kursen" Deltagare i Röra o beröra

"Bra kurs, gillar hennes vardagliga jordade syn på tantra" Deltagare Röra o beröra

"Jag tar med mig andningen in i vardagen" Deltagare Röra o beröra
"Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram."
"Överträffade mina högt ställda förväntningar. Starka, intensiva möten varvat med en inre energigivande resa under trygg och kompetent vägledning."

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.