Röra och beröra

Våga Röra och Beröra – både på djupet inom dig själv och i mötet med den du älskar.

En dag i upplevelser marinerade i oxytocin och dopamin!
Längtar du efter mer och djupare möten med den du älskar?
Vågar du ge din käresta det han/hon längtar efter?
Behöver du/ni en nytändning i förhållandet?
Hur kan du lyssna till dina behov och ge dig själv vad du behöver… Vet du vad du behöver?

Välkommen till en unik möjlighet att i en mindre grupp lära dig några enkla massagetekniker för hur du och din partner kan komma ännu närmare varandra och börja känna mer.
Jag kallar min massageteknik Xtasmassage, vilket är inspirerad av tantrisk massage, andra kallar det intimmassage, eller yoni/lingammassage.

Då jag som du säkert vet också alltid pläderar för andningens betydelse inom det tantriska mötet kommer vi även göra några enkla andningsövningar tillsammans. Du har väl hört talas om andningsorgasmer?

En massagebehandling syftar till att skapa förutsättningar för ett mer tantriskt sexliv… Många renläriga tantriker har mediterat och jobbat med sig själva och sin kropp i mååååånga år…. För mig och många med mig handlar tantra mer om magi och möte än om sex. Detta är en start i alla fall till något djupare och större.

Fokus under workshopen kommer vara närvarande, intimitet och närhet som förhoppningsvis även leder till njutning. Givetvis gör du bara det som du själv har ett ja till under workshopen. Intimitet handlar mycket om gränser så vi tränar på hitta vårt ja och nej.

Praktiska saker:
Du anmäler dig som ett par, ni måste inte vara ett kärlekspar, men ni behöver våga vara intima med varandra. Samkönade par är självklart också välkomna.
Investering 2000 kr ink moms per par. Betalas mot faktura före kursstart.
Fika och frukt serveras, behöver ni äta lunchmat så finns flera ställen nära lokalen. Vi behöver alla gå ut en stund mitt på dagen.
Ta med stora handdukar/lakan och en saraong/motsvarande och gärna egen ekologisk doftfri cocosolja
Om Sofia: Massagen har hon gett professionellt sedan 2012, vilket borde vara uppe i snart 1000 behandlingar. I alla sina företag och jobb de senaste 20 åren har hon alltid lett workshops och jobbar med människor, hon är en van gruppledare, läs mer på www.xtas.nu