Om Sofia

Om Sofia

Sofia Cerne blandar både det maskulina och det feminina perspektivet där hon snabbt känner in vad som behöver göras. Hon brinner för utveckling och att kombinera ljus och mörker i sina fysiska sessioner. Hon driver Xtas sedan 2015 för att du ska hitta mer extas och tantrisk energi i ditt liv.

Tantra har hon ägnat sig åt och utbildat sig inom sedan 2008 och hon har lång erfarenhet inom området. Hon har gett professionella Bodywork sessioner sedan 2012. Sin version av tantrisk massage, som hon gett över 1500 gånger, kallar hon Xtasmassage som kan du läsa om här. Hon coachar och peppar individer att våga leka mer tantriskt inom de mer mörkare sidorna av sexualiteten. Före det jobbade hon mest med huvudet och coachade och ledde grupper in utveckling och utbildning framför allt inom entreprenörskap och hållbar utveckling. Workshops och utbildning har alltid varit hennes fokus, där hon älskar att inspirera andra att ta de steg de behöver.

Hon är också grundare och utbildare på Tantramassageträningen Body Mind & Soul.
I alla sina företag och jobb de senaste 20 åren har hon alltid lett workshops och jobbar med människor, hon är en van gruppledare.

Hon ger framför allt privatsessioner på egen hand och ger workshops. Hon har många ledarskaps- och personlig utvecklingskurser med sig i bagaget, och har genom hela arbetslivet lett grupper och hållit kurser - hon älskar att inspirera och missionera. Massagen har hon lärt sig på många tantrakurser och är även inspirerad av både Thai- och Auyrvediskmassage.

Bland favoritinspiratörer kan nämnas Barbara Carellas , Johan Ekenberg, David Deida. Den eviga coachen, nu döda mamma och mormor som uppmanade henne vara  själv, vänner och bekanta och kollegor.

Behöver du få tag på Sofia nås hon på sms 070-5274940 eller mail info@xtas.nu

Sofia vill själv inspirera och utbilda och bjuder på kunskap på den egna Youtubekanalen 

Publika TV inslag - Pratade om 50 Shades filmen 2015 i TV4s morgonsoffa Tidigare har jag varit med i Aftonbladets wellness TV och haft smiskskola, samt gett dominanssession på Fråga Olle

När boken  Tantrickink - Kittla din fantasi med lekfulla möten publicerades så blev det både radioinslag och artikel i Västerviks tidningen

Om du vill boka en session använd den gröna knappen på boka sessionsidan har du frågor bara fyll i formuläret eller släng iväg ett mail till info@xtas.nu

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    Lämna ett svar