Om Sofia

Sofia Cerne blandar både det maskulina och det feminina perspektivet där hon snabbt känner in vad som behöver göras. Hon brinner för utveckling och att kombinera ljus och mörker i sina fysiska sessioner.

Hon har gett professionella Bodywork sessioner sedan 2012. Före det jobbade hon mest med huvudet och coachade och ledde grupper in utveckling och utbildning framför allt inom entreprenörskap och hållbar utveckling. Workshops och utbildning har alltid varit hennes fokus, där hon älskar att inspirera andra att ta de steg de behöver.

Tantra har hon ägnat sig åt sedan 2008. Sin version av tantrisk massage kallar hon Xtasmassage som kan du läsa om här.

Hon driver Xtas för att du ska hitta mer extas och tantrisk energi i ditt liv. Hon ger framför allt privatsessioner på egen hand och ger workshops. Hon har många ledarskaps- och personlig utvecklingskurser med sig i bagaget, och har genom hela arbetslivet lett grupper och hållit kurser - hon älskar att inspirera och missionera. Massagen har hon lärt sig på många tantrakurser och är även inspirerad av både Thai- och Auyrvediskmassage.

Bland favoritinspiratörer kan nämnas Barbara Carellas , Johan Ekenberg, David Deida. Den eviga coachen, nu döda mamma och mormor som uppmanade henne vara  själv, vänner och bekanta och kollegor som finns på Darkside med fler online forum.

Behöver du få tag på Sofia nås hon på sms 070-5274940 eller mail info@xtas.nu

Sofia vill själv inspirera och utbilda och bjuder på kunskap på den egna Youtubekanalen 

Publika TV inslag - Pratade om 50 Shades filmen 2015 i TV4s morgonsoffa
Tidigare har jag varit med i Aftonbladets wellness TV och haft smiskskola, samt gett dominanssession på Fråga Olle

Lämna ett svar