BOKEN RÖRA&BERÖRA

RÖRA & BERÖRA – Din guide till tantrisk xtasmassage

EN HANDBOK TILL TANTRISK XTASMASSAGE

Lär känna Dig själv, Din kropp, Dina energier och Ditt andetag. Därifrån kan du sedan ge av dig själv och din gåva till andra personer. Denna bok är en introduktion till tantrisk beröring, som jag kallar Tantrisk xtasmassage. För att skapa mer tantrisk beröring i ditt eget intima liv har jag skrivit denna handledning kring min syn på tantra och vad jag anser tantrisk beröring är och hur du själv kan börja öva. Då det finns uppskattningsvis 3500 tantraskolor i världen finns det ingen som har mer rätt än någon annan. Mitt sätt är lika bra som ditt sätt – mitt sätt kan vara en inspiration och vägledning!

I boken får du konkreta instruktioner och bilder för hur du själv kan börja ”tantra” och framför allt ge din partner en djupt helande kärleksfull tantrisk beröring.

På ett enkelt och pedagogiskt sätt ges förklaringar till vad tantra är. Några fysiologiska och energimässiga förklaringar ges till vad är det egentligen som händer i kroppen.

Boken är ett sätt att göra det magiska med tantra mer tillgängligt för vanligt folk.

Många kallar Sofias tantra för ”bonntantra” – där vanligt sund bondförnuft får råda i kombination med hennes egen andlighet. Detta är den guide och handbok som tidigare inte funnits inom området. Eftersom jag brinner för att dela och guida både i ord och i handling så vill jag också att du får chansen lära dig det, och det blev såklart en bok.

Läs boken och gör övningarna så händer det saker i kroppen.

Den går att köpa direkt av mig

Bara skicka epost   Ange namn och mobilnr samt postadress som boken ska skickas till. Du får en faktura via billogram (kolla spam)

 

 

Du kan läsa/ E-boken på alla plattformar eller lyssna online på ljudboken.

STORYTEL NEXTORY BOOKBEAT 

Köpa onlineboken

 

Om du vill boka en session använd den gröna knappen på boka sessionsidan har du frågor bara fyll i formuläret eller släng iväg ett mail till info@xtas.nu

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Lämna ett svar

  This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.