Tantrickink – treatment

Jag erbjuder Tantriska BDSM sessioner/Tantrickink – med fokus på upplevelsen och sensationer. Alla sessioner utförs med en överenskommelse och sunt förnuft. Bokar du en tid hos mig så är fokus att du är undergiven och tar emot det jag som Domina ger dig som en upplevelse.

Exempel på Tantrickink-sessioner är ofta kombineras det mesta!

  • Smisk och pisk med ridspön, floggers, andra slagredskap och rotting om du så önskar.
  • Tantricspanking en mer sensuell och närvarande spankingsession.
  • Smärta med olika redskap och klämmor – Pain and Pleasure
  • Bondage med rep och bojor. Jag gör ingen avancerad repkonst utan funktionsbinder

Oftast har mina kunder en önskan vad de tror att de vill uppleva. Det är en start på en dialog. Att uttrycka sina behov och önskemål. Så skriv till mig, det är ändå alltid så en bokning börjar. Ringer du, kommer jag be dig skriva mail till mig.

Vill du veta mer så köp boken Tantrickink – kittla din fantasi med lekfulla möten

Mer om sessioner
Just nu är det Sofia som ger sessioner i Stockholm och i Småland utanför Vimmerby.  Hennes specialitet är fysiska tantriska BDSM sessioner med fokus på pisk och smisk, gärna med floggers och andra piskredskap – tantricspanking.

Många upplever henne som dominant och gillar hennes energi. Hon ger en helhetsupplevelse av dominans och smärta oftast till musik, hon kallar det Tantricspanking en mer sensuell form av BDSM och spanking. Det Sofia gör kallas på engelska för Consious Kink eller Tantrickink.

Hennes massage är speciell och annorlunda. Hon ger dig en upplevelse som kunderna säger är både utvecklande och annorlunda. Klienterna brukar säga att hon är väldigt närvarande under sessionen.
Hon tvekar heller inte för att plocka fram sin sadistiska sida och ge dig ordentligt med smärta om du så önskar, även kallat ”happy pain”. Men framför allt arbetar hon med mer andlig BDSM och brukar säga BDSM+Tantra = SANT

Allt görs med kärlek och närvaro och med ledorden; Säkert, Sunt och Överenskommet. Fullständig diskretion utlovas. Är ni nya inom BDSM rekommenderas en parsession, där ni får lära er ge varandra sessioner.

PRAKTISKA SAKER

BDSM bokas alltid via info@xtas.nu ange BDSM så får du frågeformulär tillbaka för vår bokningsöverenskommelse. För bokning och bekräftelse av session skicka fullständigt korrekt namn och verifierbart telefonnummer.

En session är från 90 minuter och kostar 2500 ink moms, 2 timmar kostar 3500 kr. En tantrickink session är en kombo av BDSM o massage. 

OBS! Ange korrekt namn och telefonnummer, alla bokningar med dolt nummer eller ett fejknamn kommer jag att undvika. Jag har full diskretion och tystnadsplikt och driver en seriös firma med f-skatt. 

Jag fakturerar alla kunder i förväg, vid nybokning och du avbokar utan ombokning debiterar jag 500 kr i avgift.

Avbokning som sker senare än 48 h före debiteras som full session

Jag gör det du/ni behöver och det som fungerar

PAR-session – Ni lär er ge varandra!

Många par är nyfikna på BDSM och vet inte hur de ska börja få in lite mer “kink” eller polaritet i relationen. Kanske är du inte heller redo gå på en kurs. Under ca 2-3 h tränar ni tillsammans på att dominera varandra och även lära er ge varandra pisk och smisk på ett säkert sätt. Ni får lära er att dominera från din inre kärna på ett mer tantriskt sätt. Vi pratar om säkert, sunt och överenskommet. Denna session har uppskattats av kunderna. Passar bra för dig som inte är redo gå på kurs och träna i grupp ännu.

Pris 2h 3500 kr ink moms. Bokas på samma sätt som ovan. Vill ni hålla på 3 timmar debiterar jag 4500 kr inkl moms.

Avbokar du senare än 48 timmar före bokad session debiteras du hela beloppet.

Lämna ett svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.