FÖR PAR

Är du i en relation och vill växa och utvecklas tillsammans? Längtar du efter mer och djupare möten med den du älskar?

Behöver du/ni en nytändning i förhållandet? Att stanna upp och ge varandra utrymme och tid – en tantrisk “sanctuary” är något som jag verkligen rekommenderar.

Välkommen på KÄRLEKSVERKSTAD 24 h retreat 31 aug

Är du nyfiken på hur tantra kan berika ditt vardagsliv och fördjupa din relation? Söker du och din partner ett sammanhang där ni kan utforska intimitet och närhet på djupet? Då är denna retreat precis det ni letar efter! Du hittar mer info här och bokar plats

Tantra och Tantrickink kan vara en väg. Våra kurser för par ger garanterat en nytändning och MÅNGA nya verktyg för utveckling och utforskande av det mer tantriska perspektivet. Behöver du/ni ett mer personligt upplägg, boka privatsession eller utforskande samtal. Så klart kan ett upplägg skräddarsys speciellt för dig/er.

Kalender och bokning görs här

PARSESSION – NI LÄR ER GE VARANDRA

Vill du möta din partner eller käraste på ett nytt sätt?

Vill du ge din partner en magisk upplevelse så kan ni komma o lära er ge varandra den tantriska massagen.

Vill du hitta nya sätt för er beröring?

Vill du prova tantra i en trygg miljö?

Parsessionen där ni lär er ge varandra massagen för husbehov går att boka via kalendern på boka direkt och är 3 timmar lång. Upplägget är bra för er som kanske inte är redo att gå en kurs i grupp.

Passar inte tiderna du hittar i kalendern – bara hör av dig så löser vi det!

Kom och lära er ge varandra delar av den tantriska massagen. Vi inleder med närvaro och andningsövning precis det som den ursprungliga tantran handlar om. Efter det får ni göra beröringsövningar på varandra för att sedan, om det känns rätt, träna på både yoni och lingham massage på varandra. Massagen är ett bra sätt för att öka kontakten och på så sätt utveckla relationen. Många upplever att en enorm känsla av intimitet och kärlek till varandra ökar under och efter träningssessionen.

Parsessioner där ni lär er ge varandra kan ni boka här eller bara hör av dig till Sofia på epost  Det finns tider även utanför bokningskalendern om du bara hör av dig i god tid.

Boka tid

.

LETS GO TANTRICKINK

Många par är nyfikna på BDSM och vet inte hur de ska börja få in lite mer ”kink” eller polaritet i relationen. Kanske är du inte heller redo gå på en kurs. Under ca 2-3 h tränar ni tillsammans på att dominera varandra och ni får även lära er ge varandra pisk och smisk på ett säkert sätt, det Sofia kallar tantricspanking. Det är bokstavligen en miniintro till Tantrickink. Ni får lära er att dominera från din inre kärna på ett mer tantriskt sätt. Vi pratar om säkert, sunt och överenskommet. Denna session har uppskattats av kunderna. Jag har lärt många kvinnor våga slå sina partners… 😉 Även fått en del män förstå att kvinnor funkar på ett annat sätt än män…

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.