Xtasmassage

Xtasmassage – en tantrisk och energimässig upplevelse
En tantrisk Xtasmassagesession går till så att du får en helande och mjukgörande massage över hela kroppen där Sofia ger energi till dina blockeringar. En tantramassag kan upplevas både som hård och mjuk, allt utifrån dina behov. En avslappnad kropp – kan känna mer!

Tantra handlar mer om magi och möte än om sex, en massagebehandling syftar till att skapa förutsättningar för ett mer tantriskt sexliv…

Det är oftast inget som sker på 90 minuter. Många renläriga tantriker har jobbat med sig själva, sin kropp, sitt psyke och sin själ i måååånga år…

Se gärna filmen där jag beskriver  massagen.

Är du nyfiken välkommen att boka via Bokadirekt länken

Boka tid

Även könet och området runt könet masseras enligt en speciell teknik som löser upp spänningar. För de manliga kunderna kallar vi det ”kukyoga” eller stretch. Triggerpunkter och spända delar masseras och mjukas upp. Sofia hittar spänningar likt en spårhund…du inte trodde du hade. För de kvinnliga kunderna skapas en helande kontakt med könet där hon letar reda på spänningarna och får dem att släppa. Både män och kvinnor lagrar många gamla känslor och minnen i könet, vilket kan vara bra att städa bort för att fullt ut kunna njuta av sin kropp.

Massagen fokuserar på att öppna upp dina chakran för ökat energiflöde i kroppen och få den sexuella energin att flöda mer och bättre. Vilket så klart fungerar bättre om du själv är avslappnad och andas genom hela sessionen.

Under den längre tiden 120 min är det möjligt om man vill att få även så kallad rosebudmassage (anus) i vilken även prostatan masseras på männen. Ett avslappnat anus är en väg för att öppna upp sitt tantriska energiflöde

Sofias Xtasmassage är speciell och annorlunda. Hon ger dig en upplevelse som kunderna säger är både utvecklande och annorlunda. Kunderna brukar säga att hon är väldigt närvarande under sessionen.

Boka tid
Sagt om denna session: ”Den är bättre än 10 naprapater.”, ”Wow vilket proffs”, ”Hon kan sin sak”, ”Det var skönt”, ”Magiskt”, ”både avslappnande och energigivande”, ”Sofia är väldigt professionell och kan sin sak”

Denna massage görs med doftfri ekologisk cocosolja och du är avklädd under behandlingen.

Priser vid betalning via bokadirekt

Ca 90 min massage a 1650 kr (1360 ex moms) Vid onlinebetalning och bokning via denna knapp  Boka tid
1700 kr om du betalar på plats

Ca 120 min massage a 2650 kr (2120 kr ex moms) 2700 kr för betalning på plats.

En 3 timmars parsession där ni lär er ge varandra. 4000 kr (3200 kr ex moms)

Vill du betala vid behandlingstillfället tillkommer 50kr för kontanthantering mm.

Vill du hellre ha en faktura som då ska vara betald före sessionen, bara hör av dig!

Avbokar du senare än 48 timmar före bokad session debiteras du hela beloppet.

 

Frägor/bokning till e-post info@xtas.nu eller sms till 070-527 49 40.

Ange fullständigt/korrekt namn och kontaktuppgifter. Bokningsbekräftelse skickas på mail.

Företaget har f-skattsedel

 

Kommentera