Tantricbreath and touch 10 januari

Grunden i traditionell Tantra är bland annat närvaroträning och andning. Frigörande andning ”gifter sig” bra med tantra. Välkommen att utforska tillsammans, under kvällen kommer vi göra andningsövning och beröringsövning.

Så du som vågar vill och kan den 10 januari 18.00-22.00 i Sofias lokal på Södermalm (efter anmälan får du adress)

Kom och andas och bli berörd både inom dig själv och genom beröring från dina workshopkamrater (vill du bara bli berörd av en partner eller speciell vän ta med honom eller henne) Under beröringsövningen sätter du självklart själv dina egna gränser och gör bara det du själv har ett ja till.

Att möta sig själv via kroppen och inte via huvudet och tankarna är magiskt. I din kropp bor din sanning och din framgång! Att närvarande och öppet våga möta dig själv! Jag vet inte hur många gånger under en session jag påminner kunderna om att andas… En av mina lärare säger ”Andning, rörelse och ljud” och andningen och yoga var min väg in i tantran. Beröringen har utvecklats genom massagen. Andningen kan göra dig fri och hjälpa dig frigöra energier efter en ”genomkörare brukar man känna sig lättare och öppnare. I mina egna starkaste tantriska upplevelser så har alltid andningen varit central.

Kom som du är eller om du vill vara trygg med vem du berör och berörs av tag med honom eller henne. Vi kommer vara en mindre grupp så ett tryggt space kommer skapas. Kvällen passar alla både dig som aldrig andats eller berört tidigare och dig som är van och erfaren. Ta med handdukar (minst två per person).

Deltagaravgift 400 kr per person te och frukt kommer finnas i pausen.

Anmälan via info@xtas.nu OCH via https://simplesignup.se/event/123221

Platsen kan avbokas tom 7 dagar före eventet, därefter kan du ge den till en vän.

Sofia har lett andningsworkshops sedan 2010 och gett tantramassage med mera sedan 2012, om henne kan du läsa på www.xtas.nu Sagt om andra workshops som Sofia lett: ”wow att det gick och hinna med så mycket”, ”mycket givande”, ”ledaren är bra på att hålla space” ”många insikter”. ”Dina händer är magiska”.

Varmt välkommen hälsar Sofia 070-5274940

 

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.