Teori eller praktik?

Jag får ofta frågan om vad ska jag läsa för att lära mig mer om massage, BDSM eller tantra… Beroende på vem som frågar så brukar jag ge olika svar. För mig handlar allt detta om att göra. Jag är en väldigt praktisk person, som gillar ”hands on”, detta trots min teoretiska bakgrund, akademiker och allt. Jag säger att träning och övning ger färdighet och att jag själv lärt mig genom delta i workshops och både ta emot och ge otal fysiska sessioner.

Egentligen handlar all ”spirituell” praktik om att göra och uppleva… Vem kan lära sig att vara i nuet på ett teoretiskt sätt? Det jag gör och ger handlar ju till syvende o sist om att vi ska bli mer närvarande och medvetna, vissa behöver hjälp av piskan och andra nöjer sig med mjuk eller hård tantrisk massage.

För dig som ändå vill läsa, vill jag rekommendera

Urban Tantra av Barbara Carellas

Radical Ecstasy av Dossie Easton och Janet Hardy

Lyssna till kroppen av Lise Borbeau

Dear Lover av David Deida

The Superior Man av David Deida

Nyfiken?

Våga prova!

Våga vara!

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.