RÖRA OCH BERÖRA – Självkärlek och Solotantra

Allt börjar med dig. Lär känna Dig själv, Din kropp, Dina energier och Ditt andetag. Under denna workshop kommer vi utforska var du börjar och slutar och därifrån ge till andra.

Vi ses söndagen den 8 maj 11.00 och håller på till 18.00 på kvällen

DIN INRE ENERGI

Under dagen kommer du förhoppningsvis få uppleva Tantrisk kraftöverföring – även kallat Transmission. Ja, du är en egen kraftstation som med hjälp av diverse övningar kan sätta fart på din inre motor. Den energin och kraften kan du sedan föra över till en annan person och kicka igång den personens inre motor…och så vidare och så vidare… Låt oss väcka den magiska ”Kundaliniormen” och träna på ”skicka vidare”.

HUR GÅR DET TILL

Med hjälp av andningsövningar, fysiska övningar samt en enorm närvaro kan detta ske. Det krävs att du vågar släppa taget och underkasta dig något större och du måste våga tro! Många tror att det är hokuspokus och det krävs en guru för att det ska hända. Det går det också men du kan skapa magi helt på egen hand med lite hjälp från dina vänner. Det är i själva verket fysiologiska processer i din kropp som sätter i gång det hela.

När väl energin är i gång gör vi tantriska övningar i grupper där vi tränar på vara två eller flera.

FÖR VEM?

Detta är en workshop för dig som gjort någon form av tantriska övningar tidigare. Vilken sort och vilken skola spelar inte så stor roll, tvekar du hör av dig till mig. Är du nybörjare så löser vi det också!

Det är heller inget som kräver att du har en livskamrat eller älskare att ta med dig på kurs utan dessa övningar har inget med romantik och attraktion att göra utan det är ren och skär energiöverföring. Du väljer själv nivå och grad av intimitet och i början tränar vi på gränssättning så alla inblandade har koll.

PRAKTISKA SAKER

Pris per person 1250 kr per person om du bokar före den 14 april därefter kostar det 1500 kr betalas mot faktura som kommer med billogram efter du anmäler dig på info@xtas.nu med namn och telefonnummer samt en kort beskrivning av vem du är om vi inte känner varandra.

Passet före lunch handlar om Dig, efter lunch börjar vi göra övningar för att våga möta andra både energimässigt och fysiskt. På lunchen går alla ut ur lokalen också för att vädra och du får fylla på med lite mat på egen hand. I kurslokalen finns kaffe, te, frukt och snacks vi fyller på med i pausen.

Du tar med en ögonbindel, en handduk eller två att lägga på madrassen för beröringsövningarna och gärna en vattenflaska.

Varmt välkommen – ser fram mot göra denna dag med dig!

OM SOFIA

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.