Tantricbreath and touch – 15 juni

TANTRIC BREATH & TOUCH
Prova på Röra och beröra en början på en tantrisk resa med hjälp av andning och tantrisk beröring.

Grunden i traditionell tantra är bland annat närvaroträning och andning, kom och utforska oavsett om du är nybörjare eller erfaren – varje gång är en ny gång. Välkommen att tillsammans skapa en väg in i dig själv för att därifrån möta en partner eller träningskompis. Tantriskt fredagsmys – hur bra kan det bli? Under kvällen kommer vi göra andningsövning, närvaroträning och en enklare beröringsövning.

15 juni 18.00-21.00 på vår kursgård utanför Vimmerby (exakt adress efter anmälan)

Kom och andas och bli berörd både inom dig själv och genom beröring från dina workshopkamrater (vill du bara bli berörd av en partner eller speciell vän ta med honom eller henne) Under beröringsövningen sätter du självklart själv dina egna gränser och gör bara det du själv har ett ja till. Kom ihåg tantrisk beröring kan vara både med och utan fysisk beröring och med och utan kläder.

Att möta sig själv via kroppen och inte via huvudet och tankarna är magiskt. I din kropp bor din sanning och din framgång! Att närvarande och öppet våga möta dig själv! Jag vet inte hur många gånger under en session jag påminner klienten om att andas… En av mina lärare säger ”Andning, rörelse och ljud” och andningen och yoga var min väg in i tantran. Beröringen har utvecklats genom massagen. Andningen kan göra dig fri och hjälpa dig frigöra energier efter en ”genomkörare” brukar man känna sig lättare och öppnare framför allt i hjärtat! I mina egna starkaste tantriska upplevelser så har alltid andningen varit central.

Kom som du är eller om du vill vara trygg med vem du berör och berörs av ta med honom eller henne. Vi kommer vara en mindre grupp så ett tryggt space kommer skapas. Kvällen passar alla både dig som aldrig andats eller berört tidigare och dig som är van och erfaren. Ta med handduk att ligga på, vi har madrasser.

PRAKTISKA SAKER:

Deltagaravgift 400 kr per person te och frukt och någon nöt kommer finnas i pausen. Anmäler ni er som ett par 750 kr alla priser ink moms. Anmälan via info@xtas.nu med namn och telefonnummer och epost till er båda senast den 8 juni. Efter det får du en faktura via billogram (faktureringstjänst) som ska betalas så är din plats säkrad.
Adress får du efter anmälan. Behöver du avanmäla dig gäller sjukintyg eller avbokning senast 7 dagar före. Är du sjuk får du plats på nästa event.

Varmt välkommen//Sofia

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.