Erotic Blueprint = Röra och beröra???

Buzzword…jag föll för trycket…Jag jobbar med samma sak som du kan se i Netflixserien Sex Love & Goop.

Erotic Blueprint är metoden som används för paren som Bodyworkern Jaina låter genom sin träning hitta fram till sin erotiska njutningskarta. Då jag kände sådan stark igenkänning hur jag själv jobbar på mina kurser i Röra och beröra i www.xtas.se och även i kursen Body Mind Soul www.bodymindsoul.se . På svenska blir det njutningskarta vilket känns mer rätt än Erotic Blueprint… Jag får tankar till den där gamla stencileringsapparaten som alla papper kom från i skolan…

Personligen är jag verkligen energitypen – jag går i gång på viben och känner av energin. Jag behöver verkligen känna närvaro och space – låter flummigt för den som inte känner så här. Det är också en av anledningarna att jag verkligen känner dominansenergin i någon och ofta faller som en fura i det fallet. Det är ju det jag jobbar med inom www.tantrickink.se

Några av andra kanske går mest i gång via sina sinnen – den sensuella. Här får man utforska och jobba med känsel, doft, beröring, smak och hörsel men också här är det mycket ”vibe”. För dessa personer är det bra om det är ordning och reda och ska du dejta en sensuell gäller det att städa innan du får ligga 😉 Lek och utforskande med sensationer i form av god mat och dryck gillar dessa personer – du har väl hört talas om ”Foodgasm”?

Den som de flesta tänker på när det kommer till upphetsning och erotik är så klart den sexuella typen – nakenhet, pang på rödbetan direkt. Rakt på könet, behöver sällan förspel – väldigt otantriskt i mina ögon. Här blir det väldigt målorienterat s-x och oftast måste könet vara med.

Kinky s-x är ett annat av dessa mönster som många har. Dessa personer gillar adrenalinkickar och äventyr, det kan vara allt från Köksbordssex till BDSM klubben och syrenbersån samt allt däremellan. För dem handlar det om att förverkliga många av de fantasier de har i huvudet.

”Förändraren – på engelska Shapeshifter” hen vill ha allt och på en gång. Behöver också variation för att inte bli uttråkade. Verkligen inget vaniljs-x Tänker på låten ”I want it all I want it now”

Vågar du fundera en stund vad du och din partner gillar? Om du funderar för mycket så kom och utforska tillsammans i stället – det handlar om kroppen inte om knoppen…Tänk inte så mycket bara våga prova istället.

Ha en fantastisk helg inför Valentine…

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.