Kärleksboost – gruppandning online 6 feb

rleksboosta dig själv och ladda batterierna Att andas är att leva!

Hur levande vill du vara?
Välkommen att andas med mig och få igång ditt inre energiaggregat!
Sedan 2010 har jag guidat frigörande andning och de senaste åren i alla tantraworkshops så har jag skapat min egen kombo av chakraandning och övningar för väcka upp bäckenbotten och på det sättet öka flödet i de nedre chakrana – jag kallar det vägen till en energiorgasm!
Den 6 feb 18.30-20.00 kör vi en onlineandning för att bokstavligen boosta oss och pumpa upp energiflödet inför veckan som kommer!
Vi andas tillsammans online via zoom, du hemma på ditt eget golv på en madrass eller yogamatta.
Du kan vara helt anonym – endast i början när vi gör check-in är det trevligt med kameran på och om du vill vara med på check-ut.
Anmäl dig här: https://www.bokadirekt.se/…/andningssession-breathwork… och betala direkt för att säkra en plats.
Du bokar och betalar direkt via Bokadirekt (och Klarna) En dag innan skickar jag ut mail med zoomlänken, samt en stund innan eventet (som påminnelse)
Funkar det inte skicka mail till info@xtas.nu
Bokar du en plats så får du en inspelning efteråt vars länk gäller 7 dagar om du som så många av oss glömmer allt vi bokar online…
Många som gör min kombination av frigörande andning och chakraandning på min kurser beskriver att de får kontakt med sig själva och bokstavligen känner energiflöde i sina chakran och framför allt ett ökat energiflöde i bäckenbotten.

Vad är Frigörande andning – Rebirth breathing?
Med en speciell andningsteknik med kopplade andetag med kraft på inandning och avslappnad utandning blir andningsprocessen – Frigörande. Andningen löser vi upp spänningar och minnen som lagrats i kroppen och du kan komma i kontakt med din kropps sanning.
Vi är urdåliga på att utnyttja hela vår lungkapacitet och det sätter sig i kroppen. Kroppen minns och lagrar minnen, tankar och känslor och denna andningsmetod är ett effektivt sätt att få ordning på sig själv. Jag kallar frigörande andning för inre storstädning. Ett rum av inre frid skapas. Medvetenheten kring känslor och tankar som hindrar dig i ditt liv ökar och många upplever klarhet och avslappning efter en andningssession och nya möjligheter skapas.
Hälsoaspekter – Du tar eget ansvar!
Då jag inte fysiskt kan guida dig, behöver du ta ansvar för din hälsa. Har du medicinska besvär med hjärta och eller andning kolla upp det det brukar gå bra, men du känner din kropp bäst, du deltar du på eget ansvar – samma om du är gravid eller menstruerar, då bör kraftfulla andningsövningar undvikas. Var också lite extra försiktig om du är ensam oc

 

h gör denna andning och har olika psykiska besvär som du själv vet kan triggas av djupt energi och andningsarbete. Undrar du om detta är något för dig – fråga!
Mer om Sofia Cerne som guidar på www.xtas.nu och www.tantrickink.se eller www.sizbiz.se

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.